Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tagliatelle med reinsdyr og sopp




Oppskriften inneholder 185 Kalorier, 18 g Karbo, 9 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 400grtagliatelle,
500grreinskav (1 pk),
1ssmeierismør

Marinade:

1sseinerbær,Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3sstyttebær, rørte
1,5dlgin
300grsopp, frisk
1ssmeierismør,
1begersnøfriskost med einerbær,
2dlmelk
salt,
1dashpepper,
revet cheddar (eller annen god ost),
noen kokte brokkolibuketter,
4stk litecherrytomater


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med reinsdyr og sopp!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier185.22843.31Kcal
Protein9.3342.48gram
Karbohydrat17.6280.22gram
Kostfiber1.175.33gram
Fett5.9026.86gram
Mettet fett3.1514.34gram
Alkohol3.14 %
Salt0.190.87gram
Pris på oppskriftenKr 11.33Kr 51.59Kroner
Hele oppskriften veier1 821 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tint reinskav legges i en bolle. Knus einerbær i en morter og tyttebær med gaffel. Røres sammen med gin og helles over kjøttet. Legg over lokk og la det trekke minst 2 timer. Snu kjøttet minst en gang. La det meste av marinaden renne av og stek kjøttet gjennom i smør i poanne. Ta det opp.

Kok pasta som angitt på pakningen. Rens soppen og skjær i skiver. La smøret bli nøttebrunt i pannen igjen og legg soppen i. Salt. Stekes ca. 10 minutter, snus ofte. Rør sammen snøfrisk og melk og hell blandingen over soppen. La det få surre godt sammen. Salt og pepper etter smak. Bland kjøtt og soppstuing.
La det få surre sammen noen minutter.

Fordel avrent pasta på tallerkener. Fordel kjøtt/soppstuingen over. legg på kokte brokkolibuketter og skiver av tomat. Ha revet ost i en bolle for seg - umh.......

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21709)
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reinsdyrpasta.Reinsdyrpasta.
Denne retten har 140,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.