Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tertebunn(0.A.B.AB)




Oppskriften inneholder 329 Kalorier, 37 g Karbo, 10 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3,6dlsiktet speltmel
1,2dlsammalt spelt
0,5tssalt
2sssukker til dessertskjell
3ssMargarin
1tskaldt usaltet smør i biter
(A og AB bare margarin)
Ca 4,5sskaldt vann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tertebunn(0.A.B.AB)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier328.89762.20Kcal
Protein9.8122.73gram
Karbohydrat36.9085.52gram
Kostfiber6.0914.11gram
Fett14.4333.44gram
Mettet fett3.417.90gram
Salt0.932.16gram
Pris på oppskriftenKr 3.43Kr 7.95Kroner
Hele oppskriften veier464 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland mel og salt i en stor bolle. Ved dessertterte tilsettes sukker. Rør inn smør og margarin og kna den med fingrene til den har kornete konsistens. Tilsett så vann med 1 ss av gangen. Deigen skal være fuktig slik at den kan formes til en ball. Legges kaldt i 2 timer. Kan oppbevares opptil 5 daer i kjøleskap.

Ta deigen ut og la den ligge i romtemp i 45 minutter. Deles i 2 og kjevles ut på melet arbeidsbord til 3 mm tykkelse. Skjær ut passe fasong og pensle emd olivenolje. Stekes enten på bakepapir i 5-8 min ved 180°C eller form den i paiformene og evt lagre de kaldt tl du skal bruke dem. Holder ett par dager lufttett.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14539)
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.