Thai-kamskjell





Thai-kamskjell inneholder 96 Kalorier, 3 g Karbo, 4 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Thai-kamskjell har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Thai-kamskjell er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
4stkkamskjell
0,5stksquash
1stksitrongress
2cmav en ingefærknoll
2tsgrønn karriblanding fra glass (Green Curry pasta)
1dlkokosmelk
andre grønnsaker etter ønske, i små biter
solsikkeolje
1dashsalt
1dashpepper
basilikum


Annonse



Næringsdeklarasjon for Thai-kamskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95.54151.53Kcal
Protein3.786.00gram
Karbohydrat2.744.35gram
Kostfiber1.071.70gram
Fett7.4811.86gram
Mettet fett5.829.23gram
Salt0.480.77gram
Pris på oppskriftenKr 7.62Kr 12.09Kroner
Hele oppskriften veier317 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens skjellene. Dette gjør du ved å føre en skarp kniv inn i åpningen på skjellet, langs den flate siden. Skjær helt inntil skjellet. Skjær løs den hvite muskelen. Skjær løs det som eventuelt måtte være igjen av hvit muskel langs skjellet. Fjern alt som er brunt eller svart. Det vil si alt annet enn den hvite muskelen og den rød-orange rognposen. Skyll godt

Rens sitrongresset. Det gjør du ved å fjerne alt som er grønt eller brunt. Det vil si det meste av gresset. Det er kjernen som er god – skjær den i løvtynne skiver.

Skjær ingefær, squash og eventuelt andre grønnsaker i tynne strimler. Varm olje i en panne og stek kamskjellene i 20 sekunder på hver side på svært høy varme. Ta dem ut.

Stek grønnsakene raskt i oljen. Hell over kokosmelk, ha i karriblandingen. Smak til med salt og pepper og eventuelt basilikum. Legg kamskjellene oppå, og server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7937)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 6538 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.