Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Thai-kamskjell




Oppskriften inneholder 86 Kalorier, 3 g Karbo, 4 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkkamskjell
0,5stksquash
1stksitrongress
2cmav en ingefærknoll
2tsgrønn karriblanding fra glass (Green Curry pasta)
1dlkokosmelk
andre grønnsaker etter ønske, i små biter
solsikkeolje
1dashsalt
1dashpepper
basilikum


Annonse



Næringsdeklarasjon for Thai-kamskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85.54122.41Kcal
Protein4.226.04gram
Karbohydrat2.874.11gram
Kostfiber1.231.76gram
Fett6.088.70gram
Mettet fett4.406.30gram
Salt0.530.76gram
Pris på oppskriftenKr 8.10Kr 11.59Kroner
Hele oppskriften veier286 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens skjellene. Dette gjør du ved å føre en skarp kniv inn i åpningen på skjellet, langs den flate siden. Skjær helt inntil skjellet. Skjær løs den hvite muskelen. Skjær løs det som eventuelt måtte være igjen av hvit muskel langs skjellet. Fjern alt som er brunt eller svart. Det vil si alt annet enn den hvite muskelen og den rød-orange rognposen. Skyll godt

Rens sitrongresset. Det gjør du ved å fjerne alt som er grønt eller brunt. Det vil si det meste av gresset. Det er kjernen som er god – skjær den i løvtynne skiver.

Skjær ingefær, squash og eventuelt andre grønnsaker i tynne strimler. Varm olje i en panne og stek kamskjellene i 20 sekunder på hver side på svært høy varme. Ta dem ut.

Stek grønnsakene raskt i oljen. Hell over kokosmelk, ha i karriblandingen. Smak til med salt og pepper og eventuelt basilikum. Legg kamskjellene oppå, og server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7937)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.