Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Trondhjemssuppe 2




Oppskriften inneholder 57 Kalorier, 10 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5litervann
60grrisengryn
60grrosiner
1sshvetemel
1dlrips-eller bringebærsaft
50grsukker
1dlrømme eller sukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Trondhjemssuppe 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier57.41179.31Kcal
Protein0.561.75gram
Karbohydrat9.5929.95gram
Kostfiber0.170.53gram
Fett1.835.72gram
Mettet fett1.123.50gram
Salt0.000.01gram
Pris på oppskriftenKr 0.76Kr 2.37Kroner
Hele oppskriften veier1 874 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Kok grynene i vannet til de er knapt møre.

2. Ha i rosinene og kok videre i 5-6 minutter. Rør ut melet i litt kaldt vann og ha jevningen i suppen.

3. Smak til med litt saft og sukker. Etter at suppen er tatt av varmen, tilsetter man rømmen eller fløten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 227)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.