Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Trondhjemssuppe 3




Oppskriften inneholder 108 Kalorier, 21 g Karbo, 2 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1litervann
0,5literrisgryn
75grsvisker eller 40 g rosiner
1dlmelk
2tshvetemel
0,75dlripssaft
2sssukker
Ca 0,6dlfløte eller rømme


Annonse



Næringsdeklarasjon for Trondhjemssuppe 3!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108.47468.86Kcal
Protein2.199.47gram
Karbohydrat21.1291.29gram
Kostfiber0.461.99gram
Fett1.596.87gram
Mettet fett0.954.11gram
Salt0.010.04gram
Pris på oppskriftenKr 1.31Kr 5.66Kroner
Hele oppskriften veier1 729 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok gryna møre i vannet ca 30 minutter. Kok med sviskene eller rosiner det siste kvarteret.
Rør i en jevning av mel og melk så suppen blir passe tykk. Smak til med saft og sukker. Visp fløten, spe med litt av suppen og bland dette i resten av suppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13976)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.