Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfisk carpaccio med urteolje og tomat- og ingefæ




Oppskriften inneholder 60 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grtunfiskfilét
1stkstjerneanis
10stkhel pepper

Tomat og ingefærkompott.

4stkPlommetomater
2tsTomatpure
2tstynne skiver fersk ingefær
0,5dlhvitvin
Olje
Salt og pepper
Fersk basilikum


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tunfisk carpaccio med urteolje og tomat- og ingefæ!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier60.11137.37Kcal
Protein10.9425.00gram
Karbohydrat1.543.52gram
Kostfiber0.801.83gram
Fett0.551.26gram
Mettet fett0.090.21gram
Alkohol0.52 %
Salt0.060.14gram
Pris på oppskriftenKr 18.29Kr 41.80Kroner
Hele oppskriften veier914 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tunfiskfilét rulles i grovmaltpepper og stjerneanis, brunes så lett i en panne med litt olje og deretter rulles fileten inn i plastfilm og fryses.
Skjæres i fine tynne skiver når tunfisken har blitt lett frossen. Serveres med en god tomat og ingefærkompott, litt salat, friske urter og urteolje.

Tomat og ingefærkompott.
Skold plommetomatene og rens bort innmat og kutt opp i små terninger.
Fres litt tomatpure og ingefær sammen med litt olje, tilsett tomatene og litt hvitvin.
La det hele koke til det meste av vesken er fordampet og smak til med salt og pepper.
Før servering kan man tilsette litt frisk hakket basilikum.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Bama
(Intern: 14843)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.