Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfisk i grønn saus




Oppskriften inneholder 144 Kalorier, 3 g Karbo, 14 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 625grtunfisk (makrellstørje)
1,25dlhvitvin
1dashsalt
1dashpepper
vann

saus:

1stkmidelstor potet
2stk filetansjosfileter
1stkløk
1feddhvitløk
1dashsalt
1dashpepper
sylteagurk
3ssolje
1sshvitvin
sitronsaft
3sspersille, klippet

til servering:

8 halve stykker loff
50grsmør eller olje
syltede løk
persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tunfisk i grønn saus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143.59399.47Kcal
Protein14.1239.28gram
Karbohydrat2.727.57gram
Kostfiber0.441.22gram
Fett7.4720.78gram
Mettet fett2.557.09gram
Alkohol1.16 %
Salt0.431.19gram
Pris på oppskriftenKr 23.64Kr 65.77Kroner
Hele oppskriften veier1 113 gr totalt gram

Fremgangsmåte:



Skjær fisken i pene stykker. 1 stort eller 2 mindre pr. person.

Vask og tørk fisken godt. Legg den i kokekaret, hell vin over og la det stå ca. 15 min.

Hell på så mye vann at det såvidt dekker fisken. Kok fisken til den er mør, ca 15-20 min.

Kok poteten til sausen.

Ta fisken opp av kokelaken, la den renne av og dekk den så den ikke blir tørr.

Saus: Skjær poteten og ansjosfiletene i små terninger, hakk løken og knus hvitløk med salt. Bland alle ingrediensene til sausen. Smak den godt til.

Rist brødet i smøret. Anrett brødet på fat, legg fisken oppå, hell saus over og garner med løk og persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11867)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.