Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfiskdipp 1




Oppskriften inneholder 243 Kalorier, 1 g Karbo, 12 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1boks(er)tunfisk i olje
2feddhvitløk
2sskapers
2sssitronsaft
0,5dltørr hvitvin
2ssolivenolje
2sscreme fraiche
2stang(stenger)persille
kjøkkensalt
0,25tspepper

Pynt

Persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tunfiskdipp 1!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier243.43424.72Kcal
Protein12.4721.76gram
Karbohydrat0.921.61gram
Kostfiber0.400.70gram
Fett19.9534.81gram
Mettet fett4.608.03gram
Alkohol1.36 %
Salt0.400.70gram
Pris på oppskriftenKr 8.96Kr 15.63Kroner
Hele oppskriften veier349 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La tunfisken dryppe av. Skrell hvitløken og halvér den. Purér fisk og hvitløk sammen med kapers, sitronsaft, vin og olje med stavblenderen.
Rør Creme fraiche i og smak til med salt og pepper.
Pyntes med finhakket eller hel persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27316)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dipp
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.