Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunfisksaus




Oppskriften inneholder 101 Kalorier, 3 g Karbo, 6 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5stk storstor gul løk
0,5stkraud paprika
1ssolje
Ca 0,5boks(er)knuste tomatar
Ca 100grtunfisk i olje
1krmsalt
0,5krmsvart pepar
1krmsalvie
Koketid: ca 10 minutt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tunfisksaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100.58218.66Kcal
Protein5.7812.57gram
Karbohydrat2.986.48gram
Kostfiber1.182.57gram
Fett7.0215.26gram
Mettet fett0.631.37gram
Salt0.280.60gram
Pris på oppskriftenKr 3.21Kr 6.98Kroner
Hele oppskriften veier435 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1 Skrell løken. Ta bort kjernane i paprikaen.
2 Skjer løk og paprika i terningar.
3 Varm oljen i ein kasserolle (middels varme).
4 Legg i løk og paprika. Fres i omtrent 5 minutt. Rør om med ein tregaffel.
5 Ha i tomatane. Kok i omtrent 5 minutt utan lokk.
6 Del tunfisken i mindre bitar. Bland han i sausen.
7 Smak til med salt, pepar og salvie.

I mikrobølgjeomn:
1 Gjer som i punkt 1 og 2 over.
2 Legg alle ingrediensane i ein bolle. Dekk med lokk.
3 Kok på effekt 10 i 3 minutt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1167)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.