Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tunisisk fiskesuppe




Oppskriften inneholder 88 Kalorier, 8 g Karbo, 7 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grflyndre-og steinbitfilet i terninger(alternativt:sei/torsk)
3ssolivenolje
1stkløk, hakket
1stang(stenger)hakket selleri.
4feddhvitløk, hakket
2sstomatpure
1,5tsgurkemeie
1,5tsmalt spisskummen
2tsharissa (fra innvandrerforretning)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1literfiskekraft(vann og terning)
2stklaurbærblad
200grsmå makaronirør/skjell
1dashsalt
2sshakket mynte
2ssfriskpresset sitronsaft


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tunisisk fiskesuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87.66346.22Kcal
Protein6.9327.37gram
Karbohydrat8.0131.64gram
Kostfiber0.813.20gram
Fett2.9211.53gram
Mettet fett0.471.86gram
Salt0.331.30gram
Pris på oppskriftenKr 5.31Kr 20.97Kroner
Hele oppskriften veier1 975 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm oljen, og fres løk og selleri i ca 8 min, uten at det blir brunt. Rør inn hvitløk, og fres blandingen videre i 1 min.
Tilsett tomatpure, gurkemeie, spisskummen og harissa. La det frese under omrøring i 2 min.
Hell på fiskekraft, og legg i laurbærblad. La suppen småsurre i 15 min.

Kok makaronien i suppen etter anvisning på pakken, men pass på at den ikke koker for lenge.
Kok fisken i suppen de siste 4-5 minuttene av koketiden for makaronien.
Smak suppen til med salt, og rør inn mynte og sitronsaft.

Merk:
Harissa er en pasta av rød chilipepper, krydret med blandt annet hvitløk. Kan erstattes av hakket rød chili eller kajennepepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete Tåjet
(Intern: 2118969905)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Tunis

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.