Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tyrkisk omelett




Oppskriften inneholder 78 Kalorier, 2 g Karbo, 5 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
0,75dlmelk
8stksorte oliven
1stkhakket purre
2stktomater
1skive(r)skinke
olje


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Tyrkisk omelett med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier78.35570.9847.58Kcal
Protein5.2738.413.20gram
Karbohydrat2.2316.251.35gram
Kostfiber1.279.260.77gram
Fett5.0937.093.09gram
Mettet fett1.249.040.75gram
Salt0.523.820.32gram
Pris på oppskriftenKr 3.51Kr 25.58Kr 2.13.-
Hele oppskriften veier729 totalt729 pr porsj61 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stk

Pisk egg og melk sammen. Hell olje i stekepannen og la den varmes opp ved svak varme. Hell eggemassen i, ikke rør den, men fordel stenfrie oliven, purre, tomater hakket i biter og skinketerninger oppå.

Dryss på litt krydder og legg lokk på stekepannen.

La omeletten surre under lokk i 15 minutter, ikke titt på den, da faller den sammen. Når omeletten er ferdig skal den være høy og fin. Den skal ikke brettes sammen som en vanlig omelett, men serveres rett fra stekepannen som den er.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6526)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Tyrkia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Egg i rundstykke.Egg i rundstykke.
Denne retten har 203,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.