Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tyttebærkake




Oppskriften inneholder 387 Kalorier, 52 g Karbo, 4 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grsmør
4,5dlhvetemel
1,5dlsukker
1ssbakepulver
1stkegg
2dltyttebærsyltetøy

Dryss:

1,5dlhavregryn
50grsmør
1dlsukker
1tsvaniljesukker


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Tyttebærkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier387.103 952.06329.34Kcal
Protein4.3544.413.70gram
Karbohydrat52.21533.0344.42gram
Kostfiber1.7718.071.51gram
Fett17.48178.4614.87gram
Mettet fett10.66108.839.07gram
Salt0.646.500.54gram
Pris på oppskriftenKr 3.13Kr 31.96Kr 2.66.-
Hele oppskriften veier1 021 totalt1 021 pr porsj85 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker



Forvarm stekeovnen til 200 C. Smøret smuldres i melet sammen med sukker og bakepulver. Tilsett egget og elt sammen.

Fordel deigen utover en smurt 20 x 30 cm langpanne. Jevn syltetøyet ut over deigen. Bland sammen drysset, og fordel det jevnt utover kaken. Stek kaken i ca 25-30 minutter, eller til kaken er gyllenbrun og gjennomstekt. Avkjøl i formen og del i biter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Det norske kjøkken
(Intern: 8977)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.