Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tyttebærsuppe 2




Oppskriften inneholder 37 Kalorier, 8 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2litervann
1litertyttebær
2stkepler
2dlsukker
2sspotetmel
kremfløte


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tyttebærsuppe 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier37.29111.17Kcal
Protein0.160.48gram
Karbohydrat8.4425.16gram
Kostfiber0.862.56gram
Fett0.130.39gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt0.000.00gram
Pris på oppskriftenKr 1.39Kr 4.14Kroner
Hele oppskriften veier2 981 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet med bær og eplebiter. Ha i sukker. Rør potetmel ut i litt kaldt vann og tilsett suppen når eplene er kokt møre. Kok opp.

Server suppen kald eller lun, med pisket kremdott og krumkaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13517)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.