Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Urtemarinert kveitefilet




Urtemarinert kveitefilet oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Lyst til å overraske med et skikkelig gourmet-måltid? Ta bør du prøve denne oppskriften!

Oppskriften inneholder 146 Kalorier, 7 g Karbo, 10 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1kgkveite i skiver, renskåret filet uten skinn og ben
1dlsukker
0,5dlsalt
1sshvit pepper
1dlfrisk basilikum eller andre urter, finhakket
0,5stklime, saften
1dlvermouth, f eks Noilly Prat

Gul saus:

2stkgul paprika
1begerfruktyoghurt med sitron
3ssmeierismør, smeltet
smak til med sukker, salt, pepper og vermut

Grønn saus:

2dlfrisk basilikum
30grsnøfrisk med dill
smak til med salt og pepper
pynt med salat og rødvinsyltet rødløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Urtemarinert kveitefilet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145.54429.88Kcal
Protein10.2530.28gram
Karbohydrat7.3421.68gram
Kostfiber0.300.89gram
Fett7.6822.68gram
Mettet fett3.289.69gram
Alkohol0.78 %
Salt3.379.95gram
Pris på oppskriftenKr 14.60Kr 43.12Kroner
Hele oppskriften veier1 772 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tørk fisken godt og pass på at alle bein er fjernet. Bland sammen sukker, salt og pepper, og gni fisken godt inn med dette.
Fordel hakkede urter i bunnen av en form. Legg på fisken og dryss over resten av salt/sukker-blandingen, så ikke fisken tørker inn. Slå over en blanding av lime og tørr vermut (Noilly Prat). Dekk formen med plastfilm og la den stå i kjøleskapet ca 3 døgn. Snu fisken av og til.
Skjær den gravede fisken i tynne skiver og legg disse på tallerken.

Gul saus
Bak paprika i stekeovnen på 250 °C i ca 10 minutter. Ta av skinnet og rens for steiner. Kjør paprika til mos i foodprosessor sammen med yoghurt og smør. Smak til med sukker, salt, pepper og vermut (kan droppes).

Grønn saus
Kjør basilikum til puré i foodprosessor sammen med snøfriskost. Smak til med salt og pepper.

Legg sausene pent rundt og litt over fisken, og pynt med salat og syltet rødløk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 28433)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gravet Norsk Kveitecarpaccio med lune tomater og små salater.Gravet Norsk Kveitecarpaccio med lune tomater.
Denne retten har 62,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ceviche club med kveite.Ceviche club med kveite.
Denne retten har 171,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Urtemarinert kveitefilet.Urtemarinert kveitefilet.
Denne retten har 145,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kveitecarpaccio.Kveitecarpaccio.
Denne retten har 101,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ceviche med ørret og kveite.Ceviche med ørret og kveite.
Denne retten har 107,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet tomat, appelsinkokt fennikel og safranskum.Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet .
Denne retten har 69,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet kveitecarpaccio.Gravet kveitecarpaccio.
Denne retten har 120,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kveite ceviche på toast.Kveite ceviche på toast.
Denne retten har 170,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.