Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vanilje is med MiniMax




Oppskriften inneholder 171 Kalorier, 22 g Karbo, 6 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkegg
0,5dlsukker
1,5ssvaniljesukker
1boks(er)MiniMax Barnesondenæring
Dajm is
Bland ingrediensene til vaniljeis med 1 dlhakkede Dajm. Kjør i ismaskin.
Sjokolade is
Bland ingrediensene til vaniljeis med 2 ss kakao.Kjør i ismaskin.


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Vanilje is med MiniMax med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier170.59628.4278.55Kcal
Protein5.6520.812.60gram
Karbohydrat21.7480.0910.01gram
Kostfiber0.050.180.02gram
Fett6.7724.943.12gram
Mettet fett2.318.511.06gram
Salt0.190.700.09gram
Pris på oppskriftenKr 6.57Kr 24.20Kr 3.03.-
Hele oppskriften veier368 totalt368 pr porsj46 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 dl

Gir ca 8 dl ferdig is
Visp egg, sukker og vaniljesukker. Bland i MiniMax Barnesondenæringen. Start ismaskinen og hell i blandingen. La maskinen gå i ca 30 minutter.

Servering:
Isen er best når den serveres med en gang. Men den kan oppbevares i frysen i et par uker. Ta isen ut av fryseren 15-20 minutter før den skal serveres, da smaker den best!

Is-oppskriftene kan lages både med og uten ismaskin. Det går fortest med ismaskin.
Uten ismaskin trenger isen ca 6 timer i frysen før den er ferdig. Du må røre i isblandingen underveis for å få bort iskrystaller og for at isen ikke skal bli for hard.
Den blir litt hardere på denne måten enn is laget i ismaskin.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23881)
Kategori: Iskrem/sorbet
Diett/allergi: Energirik
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.