Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vannbøffel i karri




Oppskriften inneholder 121 Kalorier, 3 g Karbo, 15 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grVannbøffel
6tsjordnøttolje
1stk storløk, skåret i skiver
4stkKryddenelliker
4stkGrønne kardemommeskudd, knust
3stkgrønne chili, hakket fint
2stktørkede røde chili, hakket fint
2,5cmIngefærrot, revet
2feddhvitløk, presset
2tskoriander, pulveriseret
2tsturmeric
0,25kopp(er)tamarinjuice
Salatblade og vann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Vannbøffel i karri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier121.19333.85Kcal
Protein15.4142.45gram
Karbohydrat2.807.71gram
Kostfiber1.002.75gram
Fett5.1514.19gram
Mettet fett1.524.19gram
Salt0.100.27gram
Pris på oppskriftenKr 13.13Kr 36.17Kroner
Hele oppskriften veier1 102 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i mellomstore terninger. Varm oljen i en stor gryte og brun kjøttet.
Fjern kjøttet og ha løk, kryddenelliker og kardemomme i gryten og stek i cirka 8 minutter eller inntil løkene er gyldne. Ha chili, ingefær, hvitløk, koriander og turmeric i gryten og stek i 2 minutter
Ha kjøttet i gryten igen, og ha 60 ml. vann i gryten og la det surre under lokk i en time. Rør nå tamarinnjuice i retten og dryss med salt, dekk gryten igjen og la retten surre ytterligere 15-30 minutter eller inntil kjøttet er mørt.

Serveres på en bunn av salatblader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21640)
Kategori: Gryterett
Land: Afrika

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.