Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varm krabbe i paiskall




Oppskriften inneholder 285 Kalorier, 12 g Karbo, 10 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
120grhvetemel (2 dl)
100grsmør eller margarin
0,5dlvann

Fyll:

1boks(er)krabbe, 200 g
2stkegg
2dlfløte
1dashsalt
1dashpepper
2ssdill, hakket


Annonse



Næringsdeklarasjon for Varm krabbe i paiskall!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier285.17567.55Kcal
Protein9.9419.78gram
Karbohydrat11.7323.35gram
Kostfiber0.561.11gram
Fett21.9343.65gram
Mettet fett13.4226.71gram
Salt0.701.39gram
Pris på oppskriftenKr 8.28Kr 16.48Kroner
Hele oppskriften veier796 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk smør og mel til paideigen, eller smuldre smør og mel, tilsett vann, og arbeid deigen raskt sammen. Legg den til avkjøling ca 1 time.

Kjevle ut deigen og kle bunn og sider i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel, sett formen i ovnen ved 225 C i ca 15 minutter.

Sil krabben og rens krabbekjøtt. Pisk egg og fløte sammen med krydderet, tilsett krabbe og dill. Fyll paiskallet med blandingen.

Sett paien i ovnen ved 200 C i 25 minutter til fyllet er stivnet.

Server lunken pariserloff og smør til. Grønnsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7779)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pai med skalldyr.Pai med skalldyr.
Denne retten har 194,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.