Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vegetariske biffer




Oppskriften inneholder 96 Kalorier, 12 g Karbo, 5 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlkokte linser, hvite bønner eller kikerter
3stkkokte poteter
1stkegg
1stkliten løk
1krmsalt
0,5tsmerian eller oregano
1dashmargarin eller smør


Annonse



Næringsdeklarasjon for Vegetariske biffer!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95.95331.72Kcal
Protein5.1717.87gram
Karbohydrat12.3242.59gram
Kostfiber3.0510.54gram
Fett2.217.64gram
Mettet fett1.043.60gram
Salt0.200.68gram
Pris på oppskriftenKr 3.12Kr 10.79Kroner
Hele oppskriften veier691 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Det er lettest å lage biffene ved hjelp av en hurtigmikser eller stålkniven på food processoren. Legg da alt bortsett fra krydder og fett i blandeskålen. Kjør det i ca 1 minutt til en jevn masse. Smak til med litt salt og smuldret urtekrydder.

Eller mos de kokte belgvekstene med en gaffel, skrell og riv potetene, skrell og finhakk løken. Bland inn egg, salt og smuldret urtekrydder.

Form biffene på en fjel skylt i vann, eller legg røren i pannen med en skje. Brun fettet, legg i biffene og stek dem gyllenbrune på begge sider.

Server med brød, råkostsalat eller stekt løk og potetmos.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6057)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.