Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Verdens beste glutenfri




Oppskriften inneholder 293 Kalorier, 31 g Karbo, 4 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grMargarin
150grsukker
5stkeggeplommer
4ssmelk
175grglutenfritt fin mel
1tsbakepulver
1tsvaniljesukker

marengs

5stkeggehviter
200grsukker
100grhakkede mandler

fyll

1pakkeferdig vaniljekrem
3dlkremfløte


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Verdens beste glutenfri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier293.395 586.15349.13Kcal
Protein4.1779.404.96gram
Karbohydrat31.49599.5737.47gram
Kostfiber1.0820.561.29gram
Fett16.51314.3519.65gram
Mettet fett6.29119.767.49gram
Salt0.417.890.49gram
Pris på oppskriftenKr 4.23Kr 80.54Kr 5.03.-
Hele oppskriften veier1 904 totalt1 904 pr porsj119 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Rør smør og sukker lett og luftig.Tilsett eggeplommene,mel,bakepulver,vaniljesukker og melk.Kle en langpanne med bakepapir og fordel deigen i et jevnt lag utover.Pisk eggehvitene til stivt skum med sukker og bre det utover deigen i langpannen.Dryss over mandlene.¨Stek kaken ved ca.175 grader til marengsen er gyllen ca.25 min.avkjøl kaken litt i langpannen før den trekkes over på rist.Kaken skal ikke hvelves.Vaniljekremen blandes forsiktig med stivpisket krem.Del kaken i to deler,legg kremen på den ene delen og legg den andre delen av kaken over.KJEMPEGOD

Spesielle egenskaper
Glutenfri

Kilde: Marianne

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 954)
Kategori: Langpannekake
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.