Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Villsvin i viltsaus




Oppskriften inneholder 134 Kalorier, 3 g Karbo, 16 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgvillsvinkjøtt
poteter
sopp
2sshvetemel
0,5dlvann
1dlfløte
Ca 1,5skive(r)geitost
Ca 1,5ssripsgele
Ca 1,5ssripsgele
rødvin
broccoli
baby-gulrøtter

Marinade:

3dlrødvin
2ssolivenolje
0,5tsgrovmalt pepper
1tssalt
Ca 1,5tsknuste einebær eller 1 ts timianIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stklaurbærblad, smuldret


Annonse



Næringsdeklarasjon for Villsvin i viltsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier133.76461.30Kcal
Protein15.9955.15gram
Karbohydrat2.558.79gram
Kostfiber0.060.21gram
Fett5.4518.80gram
Mettet fett2.217.62gram
Alkohol1.49 %
Salt0.351.20gram
Pris på oppskriftenKr 28.25Kr 97.43Kroner
Hele oppskriften veier2 069 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Putt kjøttet i en pose og hell marinaden over. Knyt igjen og la kjøttet ligge i kjøleskapet natten over.

Hell av marinaden og sil den. Brun kjøttet i en stekepanne på alle sider før du putter kjøttet i en gryte. Spe på med litt av marinaden og 2 dl vann. Kokes under lokk på svak varme i 1 1/2 time til kjøttet er mørt. Vend kjøttet.

Brun løk og sjampinjong eller kantareller i smør. Hell resten av sjyen i villsvin-gryten. Til det bruker du 2 ss hvetemel som du visper sammen med 1/2 dl vann og 1 dl fløte til en glatt jevning. Ta så litt av viltsjyen fra villsvin-gryten og hell opp i sausen. Som en ekstra spiss på sausen kan du legge oppi 1-2 skiver geitost og 1-2 ss ripsgele, samt litt rødvin.

Server poteter med sopp på toppen av villsvinkjøttet, som skal skjæres i fine stykker. Dekorer også med litt rips, broccoli og babygulrøtter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10803)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.