Villsvin i viltsaus





Villsvin i viltsaus inneholder 134 Kalorier, 3 g Karbo, 16 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Villsvin i viltsaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Villsvin i viltsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgvillsvinkjøtt
poteter
sopp
2sshvetemel
0,5dlvann
1dlfløte
Ca 1,5skive(r)geitost
Ca 1,5ssripsgele
Ca 1,5ssripsgele
rødvin
broccoli
baby-gulrøtter

Marinade:

3dlrødvin
2ssolivenolje
0,5tsgrovmalt pepper
1tssalt
Ca 1,5tsknuste einebær eller 1 ts timianIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stklaurbærblad, smuldret


Annonse



Næringsdeklarasjon for Villsvin i viltsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier133.76461.30Kcal
Protein15.9955.15gram
Karbohydrat2.558.79gram
Kostfiber0.060.21gram
Fett5.4518.80gram
Mettet fett2.217.62gram
Alkohol1.49 %
Salt0.351.20gram
Pris på oppskriftenKr 28.25Kr 97.43Kroner
Hele oppskriften veier2 069 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Putt kjøttet i en pose og hell marinaden over. Knyt igjen og la kjøttet ligge i kjøleskapet natten over.

Hell av marinaden og sil den. Brun kjøttet i en stekepanne på alle sider før du putter kjøttet i en gryte. Spe på med litt av marinaden og 2 dl vann. Kokes under lokk på svak varme i 1 1/2 time til kjøttet er mørt. Vend kjøttet.

Brun løk og sjampinjong eller kantareller i smør. Hell resten av sjyen i villsvin-gryten. Til det bruker du 2 ss hvetemel som du visper sammen med 1/2 dl vann og 1 dl fløte til en glatt jevning. Ta så litt av viltsjyen fra villsvin-gryten og hell opp i sausen. Som en ekstra spiss på sausen kan du legge oppi 1-2 skiver geitost og 1-2 ss ripsgele, samt litt rødvin.

Server poteter med sopp på toppen av villsvinkjøttet, som skal skjæres i fine stykker. Dekorer også med litt rips, broccoli og babygulrøtter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10803)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 31445 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.