Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Villsvingryte




Oppskriften inneholder 107 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,2kgvillsvin skåret i terninger på 3 x 3 cm
150grrøkt flesk i terninger
3stkløk delt i kvarter
3stksjalottløk i skiver
5feddhvitløk, presset
2ssolivenolje
6dlhvitvin
timian
kryddernellik
laurbærblad
1stkappelsin, skallet i strimler
1dashsalt
1dashnykvernet pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Villsvingryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107.17463.42Kcal
Protein11.0847.91gram
Karbohydrat1.576.79gram
Kostfiber0.562.42gram
Fett4.4519.24gram
Mettet fett1.365.88gram
Alkohol2.20 %
Salt0.050.22gram
Pris på oppskriftenKr 20.81Kr 89.99Kroner
Hele oppskriften veier2 595 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland kjøtt, røkt flesk, løk og hvitløk med vinen og la det trekke i minst 3-4 timer i en skål.

Hell av marinaden og ta vare på den. Varm oljen i en tykkbunnet kjele og brun kjøttet. Tilsett timian, kryddernellik, laurbærblad og appelsinskall. Bland alt godt og brun det et par minutter. Ha i marinaden og strø på salt og pepper. Rør godt. Skru ned varmen og la kjøttet småkoke ved svak varme i 3-4 timer. Ha i litt vann hvis sausen blir for tykk.

Server med ris eller pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8345)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.