Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Viltsylte




Oppskriften inneholder 105 Kalorier, 1 g Karbo, 18 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgdådyrbog med ben
2stkgulrøtter
2stk storløk
50grspekk i små terninger
5stklaurbærblader
1kvist(er)frisk timian
2clCognac
gelatin


Annonse



Næringsdeklarasjon for Viltsylte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104.532 610.64Kcal
Protein17.58439.06gram
Karbohydrat1.0927.22gram
Kostfiber0.4711.74gram
Fett3.0175.17gram
Mettet fett0.409.99gram
Alkohol0.26 %
Salt0.143.43gram
Pris på oppskriftenKr 18.78Kr 469.03Kroner
Hele oppskriften veier2 498 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dådyrbogen blancheres, has deretter i en gryte med vann, kokes opp og skummes av. Deretter tilsettes de ferdiggjorte grønnsaker samt krydderene.
Dette kokes nå til dyrebogen er godt mør. Bogen avkjøles lett, kjøttet pilles/skjæres fra og skjæres i små terninger. Spekkterningene blancheres. I en gryte has terninger av kjøtt, spekk og gulerøtter; dette tilsettes den kraftige nedkokte kraft og smakes til med Cognac, salt og pepper.

Pr. dl suppe, som tilsettes, has et blad oppbløtt gelatin i. Sylten settes i kjøleskap og får lov til å sette seg til dagen etter. Serveres f.eks. med syltet agurker samt soppickles og en god sennep.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23052)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.