Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vin- og Peppersaus




Oppskriften inneholder 119 Kalorier, 1 g Karbo, 1 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
30grsmør, usaltet
2stksjalottløk, finhakket
1ssbrandy
1,3dltørr hvitvin
1,3dlkyllingbuljong
2tsgrønne pepperkorn, grovknustIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3sskremfløte
1ssfrisk persille, hakket
persillekvaster til pynt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Vin- og Peppersaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119.44120.90Kcal
Protein0.640.65gram
Karbohydrat1.251.27gram
Kostfiber0.280.28gram
Fett9.329.43gram
Mettet fett6.056.12gram
Alkohol3.92 %
Salt0.270.28gram
Pris på oppskriftenKr 7.71Kr 7.80Kroner
Hele oppskriften veier405 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smør i en stekepanne. Legg i sjalottløk og stek forsiktig i 3 minutter. Hell brandy i pannen og la det bli gjennomvarmt i noen sekunder. Tenn på brandyen og tilsett hvitvinen når flammene er slukket.

Rør inn buljong og pepperkorn. La det koke kraftig i 2-3 minutter, til væsken er kokt litt inn.

Ta kjelen av platen og rør inn fløte og persille. Sett kjelen over middels varme igjen og la sausen bli gjennomvarm i 2-3 minutter, mens du rører hele tiden. Sausen kan brukes til stek, kalv eller fiskeretter. Serveres varm, pyntet med persillekvaster.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7416)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.