Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vinbraisert hare




Oppskriften inneholder 152 Kalorier, 1 g Karbo, 12 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1stkhare
3ssolje
3feddhvitløk
0,5literrødvin
2tssalt
1tspepper
200groliven, sorte


Annonse



Næringsdeklarasjon for Vinbraisert hare!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier152.26440.03Kcal
Protein12.2135.29gram
Karbohydrat0.561.62gram
Kostfiber0.521.50gram
Fett8.8425.55gram
Mettet fett1.163.35gram
Alkohol2.94 %
Salt1.825.26gram
Pris på oppskriftenKr 19.78Kr 57.16Kroner
Hele oppskriften veier1 734 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del haren i porsjonsstykker. Tørk dem og brun kjøttstykkene i olje. Knus hvitløken og tilsett den sammen med salt og pepper. Hell på omtrent halvparten av rødvinen med en gang og spe med resten i løpet av koketiden.

Kok kjøttet under lokk til det er mørt, 45-60 minutter. Ta stenene ut av olivenene og ha dem i gryten de siste minuttene av koketiden.

Server kjøttet i rødvinsskjyen med kokte poteter og salat eller grønnsaker til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10141)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.