Vinkandel





Vinkandel inneholder 73 Kalorier, 6 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Vinkandel har beregnet å ha følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Vinkandel er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,5helflaske(r)hvitvin
0,5litervann
2stkhel kanel
0,5stksitron, skallet
4sssukker
4stkeggeplommer


Annonse



Næringsdeklarasjon for Vinkandel!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier73.20188.31Kcal
Protein1.253.22gram
Karbohydrat5.8815.13gram
Kostfiber1.142.93gram
Fett2.025.20gram
Mettet fett0.581.49gram
Alkohol3.46 %
Salt0.020.04gram
Pris på oppskriftenKr 6.01Kr 15.46Kroner
Hele oppskriften veier1 029 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sammen vin og vann. Vinsmaken skal kjennes godt. Kok opp blandingen ved svak varme sammen med kanel og sitronskall. Visp sammen eggeplommene og sukkeret og hell dette i vinblandingen som er tatt av varmen. Ta opp kanelen og sitronskallene.
Ved servering øser man suppen i skåler og pynter med sitronskiver. Server suppen straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13535)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-14
Oppdatert dato:2003-05-14
Lesere: 3076 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.