Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vinkandel




Oppskriften inneholder 73 Kalorier, 6 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,5helflaske(r)hvitvin
0,5litervann
2stkhel kanel
0,5stksitron, skallet
4sssukker
4stkeggeplommer


Annonse



Næringsdeklarasjon for Vinkandel!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier73.20188.31Kcal
Protein1.253.22gram
Karbohydrat5.8815.13gram
Kostfiber1.142.93gram
Fett2.025.20gram
Mettet fett0.581.49gram
Alkohol3.46 %
Salt0.020.04gram
Pris på oppskriftenKr 6.01Kr 15.46Kroner
Hele oppskriften veier1 029 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sammen vin og vann. Vinsmaken skal kjennes godt. Kok opp blandingen ved svak varme sammen med kanel og sitronskall. Visp sammen eggeplommene og sukkeret og hell dette i vinblandingen som er tatt av varmen. Ta opp kanelen og sitronskallene.
Ved servering øser man suppen i skåler og pynter med sitronskiver. Server suppen straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13535)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.