Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Wok med økologisk kjekjøtt




Oppskriften inneholder 134 Kalorier, 14 g Karbo, 11 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grkjekjøtt, økologisk
50grrød paprika, økologisk
100grbrokkoli, økologisk
100grgulrøtter, økologisk
100grpurre eventuelt 4 vårløker, økologisk
1stkrødløk, økologisk
3ssrapsolje
3sssoyasaus
Ca 2,5blad(er)limeblader
1stklime
1dashpepper
1tsingefær
sesamolje
4porsjon(er)ris


Annonse



Næringsdeklarasjon for Wok med økologisk kjekjøtt!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134.23473.69Kcal
Protein10.8738.36gram
Karbohydrat14.2450.25gram
Kostfiber1.013.56gram
Fett3.5312.46gram
Mettet fett0.521.84gram
Salt0.682.40gram
Pris på oppskriftenKr 8.55Kr 30.17Kroner
Hele oppskriften veier1 412 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kutt alle grønnsaker i tynne strimler, brokkolien i små buketter.
Skjær kjøttet i tynne skiver.
Varm woken, eller stekepanna godt, ha i oljen og stek kjøttet raskt.
Når kjøttet er ferdig tas det opp av woken.
Sjekk at woken er varm nok og ha i grønnsakene og limebladene, gulrøttene først,
deretter de andre. Ha over soyasaus, pepper og ingefær. Press saften av limen over grønnsakene. Tilsett så kjøttet og la det bli helt varmt sammen med grønnsakene.
Anrett på tallerken, drypp sesamolje over tilslutt.
Serveres med kokt ris til.

Oppskriften er utarbeidet av Siv Hilde Lillehaug, som del av det nasjonale pilotprosjeket ”Utvikling av økologisk geitehold”.
Prosjekteier er Fylkesmannen i Nordland og Økoringen Nordre Nordland har prosjektledelsen.
Les mer om prosjektet på http://www.fylkesmannen.no/okogeit

Mer info

Forfatter:
Kilde: Siv Hilde Lillehaug
(Intern: 22771)
Kategori: Wok
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.