Blomkål som fried rice



Blomkål som "fried rice" oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Dette er en rett hvor raspet blomkål erstatter risen. Denne er god og mettende. Ta vekk svinekjøtt for vegetarversjon. Vi brukte frosne erter, gulrotterninger og maiskorn.

Oppskriften inneholder 89 Kalorier, 3 g Karbo, 8 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blomkål som "fried rice" er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2181 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 3 porsjoner
300grblomkål som er raspet
300grfrossen grønnsaksblanding
2ssvann
4sssesamolje
1sssmør
2stksmå rødløk i biter
3feddhvitløk hakket i biter
3sssoyasaus
2stkegg
450grsvinekjøtt i små biter




Næringsdeklarasjon for Blomkål som fried rice!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89.49478.59Kcal
Protein8.1843.75gram
Karbohydrat3.2417.33gram
Kostfiber1.347.17gram
Fett4.5724.44gram
Mettet fett1.226.52gram
Salt0.492.62gram
Pris på oppskriftenKr 6.17Kr 33.00Kroner
Hele oppskriften veier1 604 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo14,48 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Ha vann og litt smør i en dyp panne. Varm opp og ha i grønnsaksblandingen. Rør rundt og la det koke "tørt". Helles over i en bolle.
Ha i litt mer smør og 2 ss sesamolje. Surr løk og hvitløk til det er gyllent. Ha så i raspet blomkål og rør godt. La det surre i 5 minutter. Sett til side.

Samtidig i en annen stekepanne. Varm opp 2 ss sesamolje med litt smør. Surr svinekjøttet til det er stekt, ca 8-10 minutter. Sett til side.

Så stekes 2 speilegg i stekefettet til svinekjøttet. På begge sider før de deles opp i biter.

Til slutt blandes kjøttblandingen i løken, sammen med grønnsaksblandingen og til slutt røres det inn eggebiter. Rør forsiktig og varm alt opp før servering. Smak til med soyasaus

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 31940)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Wok
Innlagt dato:2015-03-07
Oppdatert dato:2015-03-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Blomkål som "fried rice".Blomkål som "fried rice".
Denne retten har 89,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.