Fotograf:
Knut Pettersen
Dette er en rett hvor raspet blomkål erstatter risen. Denne er god og mettende. Ta vekk svinekjøtt for vegetarversjon. Vi brukte frosne erter, gulrotterninger og maiskorn. Oppskriften inneholder
89 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blomkål som "fried rice" er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2181 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blomkål som fried rice!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.49 | 478.59 | Kcal |
Protein | 8.18 | 43.75 | gram |
Karbohydrat | 3.24 | 17.33 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 7.17 | gram |
Fett | 4.57 | 24.44 | gram |
Mettet fett | 1.22 | 6.52 | gram |
Salt | 0.49 | 2.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.17 | Kr 33.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 604 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,48 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha vann og litt smør i en dyp panne. Varm opp og ha i grønnsaksblandingen. Rør rundt og la det koke "tørt". Helles over i en bolle.
Ha i litt mer smør og 2 ss sesamolje. Surr løk og hvitløk til det er gyllent. Ha så i raspet blomkål og rør godt. La det surre i 5 minutter. Sett til side.
Samtidig i en annen stekepanne. Varm opp 2 ss sesamolje med litt smør. Surr svinekjøttet til det er stekt, ca 8-10 minutter. Sett til side.
Så stekes 2 speilegg i stekefettet til svinekjøttet. På begge sider før de deles opp i biter.
Til slutt blandes kjøttblandingen i løken, sammen med grønnsaksblandingen og til slutt røres det inn eggebiter. Rør forsiktig og varm alt opp før servering. Smak til med soyasaus
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 31940)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Wok
Innlagt dato:2015-03-07
Oppdatert dato:2015-03-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift