Ledig 45



Ledig 45 oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Pesto kan du lage på andre måter eller evt kjøpe ferdig

Ingredienser

4 porsjoner

Pesto
1/2 l ruccolablader
1 ts kapers
1 dl olje – gjerne olivenolje
2 ts melis
2 ss hvitvinseddik, gjerne hvit balsamico
1 fedd hvitløk
50 g pinjekjerner eller valnøtter
2 ss knust kavring eller brødsmuler
Salt og pepper

Båndspagetti
1–2 squash
2 ss olivenolje
500 g båndspagetti
1 1/2 l vann
Salt og pepper




Fremgangsmåte:

Pesto
Ha alle ingrediensene i en mikser og kjør dem til en jevn masse. Pestoen holder seg ca 1 uke i kjøleskapet.

Båndspagetti
Squashen skjæres i ca 1/2 cm tykke skiver. Stek dem på begge sider i olivenolje på en varm panne, slik at de får farge. Smak til med salt og pepper.

Pastaen kokes ”al dente” i lettsaltet vann. Tilsatt olje. Sil fra vannet og bland pastaen med halvparten av pestoen og den stekte squashen. Resten av pestoen helles over pastaen ved servering. Du kan også bruke andre typer pasta.

Ønsker du en litt magrere variant av pestoen, kan du erstatte halvparten av oljen med vann.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 35286)
Tilberedningstid: 10-20 min
Innlagt dato:2020-07-28
Oppdatert dato:2020-07-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.