Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Mydland Gard

Mydland Gard starta med servering i august 2006. Vi bruker kjøtt fra gardens husdyr og serverer retter av hjort eller skotsk høylandsfe. Vi tilbyr servering for grupper fra 10 og inntil 50 personer, enkle retter eller gourmetmiddag, det er bare å velge fra menyen. Når det gjelder drikke har vi alle rettigheter.
Måltidet tilbereder vi spesielt for deg og dine venner, kortreist, nylaget og velsmakende og oppskriftene våre er forankret i god norsk tradisjon og tilberedt på vår måte.
Lokalene våre egner seg like godt til høytidelige anledninger som til mer uformelle sammenkomster, og dagskurs og konferanser kan gjerne holdes her. Lerret og prosjektor er til disposisjon.
Gardsrestauranten vår kaller vi Storstova. Den ble bygd i 2005/06 og har god plass til 50 gjester - småbord eller langbord - det er bare å velge hva som passer best for anledningen.
Eldhuset er en 8-kanta bygning med grue i midten. Med fyr på bålet og god mat og drikke da er livet godt!
Gjestene våre blir tatt imot i Eldhuset og får spekemat, flatbrød og litt informasjon om garden. Deretter tar vi en tur ut og hilser på dyrene. Høylandsfeet er staselige dyr med lang pels og lange horn, og de kommer gjerne hvis de blir lokka av litt brød. Det samme gjelder hjortene, de forbinder mennesker med noe godt å spise og når Arne lokker kommer de ned fra heia og ut på jordet. Hvis du da har litt brød til dem kommer de og spiser av hånda di og noen av dem lar seg til og med klappe litt.Informasjon om Mydland Gard

Kategori:
Gårdsmat
Kjøkken:
Norsk
Oppdatert dato:
01.06.2012
Karakter og besøk
Besøk: 2786.
Karakter er 5 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Mydland, Naglestadheia
Postnr:
, 4595
Sted:
Tingvatn
Telefonnummer:
38348642
Mailadresse:
tonesl@online.no
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.