Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Åpen bar

Vi holder til midt på Aker Brygge, på Oslos bryggekant, og er et moderne og klassisk etablissement over 3 etasjer som tilbyr noe for de fleste behov. Vi har en uteservering med masse varmelamper hele året, og regner med at du finner akkurat den plassen som passer deg, om det er godt under et teppe ute, eller på dansegulvet til pulserende house, soul og funk i loungen/nattklubben.

å dagtid fungerer Åpenbar som en koselig kaffebar, med sitteplasser både inne og ute hele året. Vi serverer alt som finnes av kaffe, enkle lunsj- og frokostretter og ferske, hjemmelagde bakvarer. Nå med nyoppussede lokaler!
Våre dyktige baristaer tar imot deg fra morgengry, enten du er på vei til kontoret, kommer fra Nesoddbåten eller er på rusletur på brygga. Vårt åpne trådløse nettverk er klart til bruk om du har med deg pc’en.

På ettermiddagen beveger cafèen i 1. etg seg naturlig over i behagelig barliv, med koselig stemning både ute og inne. Vi har det meste av hva du kan tenke deg av drikke – ta en titt på vårt vin- og champagnekart, eller nyt en cocktail eller noe varmt fra våre kunnskaprike bartendere
Informasjon om Åpen bar

Kategori:
Bar
Kjøkken:
Internasjonalt
Oppdatert dato:
29.04.2009
Karakter og besøk
Besøk: 3366.
Karakter er 3,3 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Stranden 1, Aker Brygge
Sted:
Oslo
Mailadresse:
aapenbar@druen.no
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.