Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Aubergine

Restauranten er stengt eller umulig å få kontakt med. Det kan ha kommet nye eiere eller ny restaurant i lokalene
Velkommen til et vegetarisk spisested med tradisjoner. Aubergine restaurant er en videreføring av Vegeta Vertshus som åpnet sine dører i 1938, og er en av Europas eldste og mest kjente vegetarrestauranter. Vi serverer vegetarisk mat 7 dager i uken midt i Oslo sentrum, med ca. 70 sitteplasser.

Aubergine restaurant tilbyr et svært bredt matutvalg innenfor det vegetariske kjøkkenet, med varme og kalde retter for enhver smak. Og alle våre retter er nå uten melkeprodukter og egg. Vi har også et rikt utvalg i råkost og salater. Vegan fører også et bredt utvalg innen drikkevarer og desserter.

Hos Aubergine restaurant har vi lange tradisjoner i å tilberede vegetarmat beregnet for norske forhold, og vi forsøker stadig å utvide og forbedre vårt serveringstilbud. Hos oss finner du italiensk pizza, kinesiske vårruller, indiske samosaer, thailandske nudelretter, franske kaker og norske grønnsaksretter... ikke noe annet norsk spisested tilbyr en mer variert vegetarisk meny!

Aubergine restaurant finner du i Akersgt 74 rett ved den katolske kirke. Vi tilbyr både student- og pensjonistrabatt på store deler av vår meny.Informasjon om Aubergine

Kategori:
Vegetar
Kjøkken:
Internasjonalt
Oppdatert dato:
23.01.2009
Karakter og besøk
Besøk: 5540.
Karakter er 5 poeng
Satt av 7 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Akersgt.74
Sted:
Oslo

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.