Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Bilde fra Dolly Dimples Fiskebrygga

Dolly Dimples Fiskebrygga

Velkommen til Dolly Dimples på Fiskebrygga i Kristiansand.Restauranten ligger sentralt plassert midt på den kjente fiskebrygga i Kristiansand. Her er trivelige lokaler og hyggelig betjening.

Pizzaen er i kjent Dolly kvalitet og smaken er på topp. Det lages 2 typer pizza: Den amerikanske med fyldig bunn og saftig fyll, og den italienske varianten med tynn, sprø bunn som passer for 1 person.

Det er ett godt utvalg i forskjellige smaksvarianter og man finner alltid en som passer. Her er og vegetar versjoner og noen skikkelig krydrete. Alle fins og i glutenfri versjon.

Restauranten er barnevennlig og passer for alt fra barnefamilier til hyggekvelder med vennegjengen.HistorienDolly Dimple er en helnorsk restaurantkjede som først åpnet i Sandnes i 1986. I motsetning til mange som tror dette er en amerikansk kjede. Det er gresk-kyprioten Andreas Hatjoullis som er mannen bak Dolly Dimples.

I Sandnes ligger fortsatt kjedens hovedkontor og den har utviklet seg til å bli en av norges største restaurantkjeder med 67 restauranter pr januar 2005. Det åpnes 3-6 nye hvert år.

Det er ca 1000 ansatte. Kjeden har egen skole hvor disse utdannes til jobber innen kjeden.

Restaurantene er nå å finne over hele landet og de eies enten sentralt eller gjennom franchisetakere.

De fleste restaurantene tilbyr og take away og levering hjemme av pizza. Dette koordineres gjennom ett sentralt telefonnummer 04440. Hvis en bor i en radius av ca 10 km (varierer fra sted til sted) fra nærmeste Dolly restaurant med hjemkjøring, kan man få pizzaen på døren. Det er bare å ringe å høre.Dolly DimpleDolly Dimple var en reel person som har levd. Hun het egentlig Celesta Geyer og ble født i Phoenix, Arizona i 1901. Hun utviklet tidlig en stor appetitt og ble så stor at hun reiste rundt med en sirkus tropp som "the worlds most beautiful fat girl". Hun veide på sitt meste 251 kg.

Det var hun selv som lagde pizzaen hun spiste og hun satte til livs en stor mengde av disse. Hun er og kjent for en ekstrem slankekur hvor hun gikk ned til 69 kg. For dette kom hun i Guinness Rekordbok og hun ga ut en selvbiografi som heter Diet or Die.Informasjon om Dolly Dimples Fiskebrygga

Kategori:
Pizzarestaurant
Vi har besøkt restauranten:
Les om besøket her!
Oppdatert dato:
03.07.2012
Karakter og besøk
Besøk: 12790.
Karakter er 4,5 poeng
Satt av 35 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Gravane 12
Sted:
Kristiansand
Telefonnummer:
04440
Mailadresse:
dolly@dolly.no
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.