Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Dul

Fra Frøya i Sør -Trøndelag har vi hentet inspirasjonen til navnet vårt. Ordet er opprinnelig fra middelalderen, og ble ofte brukt når noe lå bortgjemt eller skjult, derav navnet Dul. Det gleder oss at du har funnet veien hit og vi haret brennende ønske om at vårt etablissement skal bli ditt kulinariske tilholdssted.

Målet vårt er å tilby våre gjester en totalopplevelse av det beste sjø- og ferskvann har å by på. Vi ønsker å presentere mat og god drikke i harmoni, uten at det trenger å koste for mye. Menyen vår er lagt opp slik at du selv kan velge hvor mange retter du vil spise.Det viktigste for oss er at du som gjest får en best mulig opplevelse ved ditt besøk. Vi vil prøve å holde oss til fisk og skalldyr fra vårt eget langstrakte land, men noen litt mer eksotisk råvarer vil også streife innom våre menyer, da det er så mye godt å velge i.

Det er uansett ingen tvil om at vi bor i et land som har mange av de beste maritime råvarene i verden. Dette gjenspeiler også Bocuse d’or, det uoffisielle kokke VM, som år etter år velger norsk sjømat.

Med oss på laget har vi leverandører som er opptatt av at vi skal kunne gi våre gjester kun det til enhver tid, og det er vi stolte av.

Vi er opptatt av hele tiden å sørge for at alle ledd skal holde høy kvalitet, helt fra fisken blir dratt opp av vannet til den ligger på tallerkenen.

Kjøkkenet jobber kontinuerlig med å skaffe til veie kun de beste råvarer, og av denne grunn vil vår meny hyppig skiftes ut, slik at du som gjest skal sikres det beste sesongen kan tilby.

Kjøkken og restaurant arbeider tett for å kunne skaffe til veie den beste drikke til komposisjonen du måtte velge ved ditt besøk .

Vi har alltid spesielt tilpassede viner til alle våre retter. Dette for å sørge for at du aldri glemmer denne kvelden. Når du forlater restauranten vil vi at du skal ha hatt en opplevelse, ikke bare spist et måltid.Informasjon om Dul

Kategori:
Fiskerestaurant
Kjøkken:
Norsk
Oppdatert dato:
23.01.2009
Karakter og besøk
Besøk: 3079.
Karakter er 3,5 poeng
Satt av 4 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Mandallsgt. 10
Sted:
Oslo
Mailadresse:
email@dul.no
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.