Den nye Ekebergrestauranten består av flere spisesteder, og tanken er at alle skal finne et rom de trives i.
Om sommeren møter vi deg allerede før du kommer inn, med en praktfull uteservering med fantastisk utsikt over Oslo-fjorden, øyene og båtlivet.
I sommerhalvåret (mai -september) serverer vi gourmetmat på vår innebygde glassveranda i andre etasje.
Det største spisestedet er à la carte-restauranten i første etasje, med plass til 200 personer. Her kan vi også tilby et chambre séparée med plass til 14 personer.
Litt større og semilukket ligger mezzaninen på en hylle over á la carte-restauranten i første etasje. Her kan vi gjennomføre intime og koselige middager med inntil 30 gjester, med egen servitør og samme oppvartning som i de andre rommene.
I andre etasje finner du en bar/lounge med rom for stille samtaler rundt små bord. Peisestuen kan lukkes mot resten av barområdet, og egner seg godt til livlige diskusjoner eller bare en time med kakao etter en tur rundt Ekeberg.
Informasjon om Ekebergrestauranten
Kategori:
Spiserestaurant
Kjøkken:
Internasjonalt
Oppdatert dato:
15.06.2008
Karakter og besøk
Besøk: 3257.
Karakter er 4,5 poeng
Satt av 2 brukere.