Fridays
Fridays er opplevelsesrestauranter med en helt spesiell atmosfære og servicefilosofi.
Den første restauranten åpnet under navnet - "Thank God Its Friday" i New York City i 1965.
Friday’s er i dag en internasjonal kjede med over 970 restauranter og er representert i 56 land. Friday’s er eid av Carlson Restaurants Worldwide Inc, som er et globalt restaurantfirma.
Restaurantene er innredet med amerikansk diner stil med skinnsofaer, mørkt treverk, nostalgiske plakater og lamper for å gi en klassisk atmosfære. Restaurantene fremstår som intim og med et lunt miljø.
Friday’s legger vekt på å servere mat hurtig i et trivelig og uformelt miljø.
Vi serverer mat inspirert av det amerikanske og internasjonale kjøkkenet som grillretter, fingermat, tapas, salater, samt mange andre smakfulle små og større retter.
Våre bartendere underholder gjerne gjestene med flairing i baren – sjonglering av flasker på godt norsk.
Nordens første Friday’s restaurant åpnet i Stockholm i 1996. Siden dette har vi åpnet 3 restauranter i Oslo og en Bergen, samt på Kungsan i Stockholm.
Informasjon om Fridays