Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Kongsvold fjellstue

Kongsvold Fjeldstue er et tradisjonsrikt hotell med moderne komfort. Åpent fra februar til november. Med idyllisk beliggenhet på Dovrefjell er vi lett tilgjengelig med bil, tog eller buss fra både Oslo og Trondheim. Ellen og Knut J. Nyhus ønsker velkommen til kurs, konferanser, møter, seminarer, selskaper, brylluper, weekendgjester, vegfarende og andre som søker god, gammeldags gjestfrihet, storslått natur og et interessant historisk miljø. Kongsvold er også kjent for sitt gode kjøkken.

Kongsvold Kro holder åpent som kafeteria hver dag i sommersesongen, i påsken og under jaktprøvene på høsten. Kroa har plass til 70 gjester, og det serveres middagsretter, kaffe, bakverk og smørbrød. Vi ønsker både grupper og enkeltreisende velkommen.
I underetasjen finnes en utstilling om Dovrefjell nasjonalpark og Kongsvolds historie, samt en samlig med historiske gjenstander fra fjellstuedriften. Utstillingen kan besøkes i kroas åpningstider og ellers etter avtale med fjellstua.Informasjon om Kongsvold fjellstue

Kategori:
Fjellstue
Kjøkken:
Norsk
Oppdatert dato:
04.03.2009
Karakter og besøk
Besøk: 4038.
Karakter er 4,3 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Dovrefjell
Sted:
Oppdal
Mailadresse:
post@kongsvold.no
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.