Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


La Donna dei tuffi

Vår restaurant ligger ytterst på bryggekanten på Lysaker. Her kan du nyte sjøduften og la høstsolen gi deg inspirasjon frem til vinteren kommer.


La Donna dei tuffi er italiensk og betyr - den stupende kvinnen. Siden vi ligger idyllisk til her på bryggen, døpte vi stedet med dette vakre navnet.


Dagen hos oss starter med en utsøkt lunchmeny for deg som vil la deg friste tidlig på formiddagen. Vi holder lunchen gående helt til klokken fire, for deg som kanskje vil legge en liten hemmelig fornøyelse til vårt romantiske sted, eller kombinere din forretnigsavtale med noe attåt til praten, her hos oss.


Hovedmenyen starter klokken fire, og mange av våre gjester kommer gjerne rett fra en stresset jobb, til dekket bord her hos oss. Vi har en rik meny bestående av både kjøtt og fiskeretter. Eller kanskje en utsøkt pasta/pizza eller salat for deg som vil ha noe enklere å fordøye. Vi har selvsagt alle rettigheter for deg som vil legge selskapet til oss eller bare kose deg med ett glass vin etter jobb.


Vi er til for at du som gjest skal bli fornøyd, og vi jobber hele tiden med å forbedre rutiner, skaffe de beste råvarene og gi deg en god service.
Informasjon om La Donna dei tuffi

Kategori:
Spiserestaurant
Kjøkken:
Italiensk
Oppdatert dato:
15.06.2008
Karakter og besøk
Besøk: 5287.
Karakter er 4,9 poeng
Satt av 23 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Lysaker Brygge 29
Sted:
Lysaker
Mailadresse:
post@ladonna.no
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.