The Fresh Concept – ”ferskt” - betyr at det aldri skal serveres mat som er mer enn fire timer gammel. - All maten vil bli laget fra bunnen av og kun tilberedt med ferske produkter, sier direktør Mats Johansson, Marché Norge. - Vi bruker verken hel- eller halvfabrikata - bare ferske råvarer. Marchès strategi innebærer også at alle matretter som serveres ikke er eldre en 4 timer - dette inkluderer også alle kategorier brød og hjemmelagde desserter og kaker. - Fokuset på smak og hvor råvarene er dyrket, er enormt viktig, forsetter Mats Johansson, som selv har arbeidet aktivt som kokk og kjøkkensjef på flere kontinenter i over 20 år.
Informasjon om Marché restauranter
Kategori:
Spiserestaurant
Kjøkken:
Internasjonalt
Oppdatert dato:
15.06.2008
Karakter og besøk
Besøk: 3890.
Karakter er 3,6 poeng
Satt av 8 brukere.