Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Marché restauranter

The Fresh Concept – ”ferskt” - betyr at det aldri skal serveres mat som er mer enn fire timer gammel. - All maten vil bli laget fra bunnen av og kun tilberedt med ferske produkter, sier direktør Mats Johansson, Marché Norge. - Vi bruker verken hel- eller halvfabrikata - bare ferske råvarer. Marchès strategi innebærer også at alle matretter som serveres ikke er eldre en 4 timer - dette inkluderer også alle kategorier brød og hjemmelagde desserter og kaker. - Fokuset på smak og hvor råvarene er dyrket, er enormt viktig, forsetter Mats Johansson, som selv har arbeidet aktivt som kokk og kjøkkensjef på flere kontinenter i over 20 år.



Informasjon om Marché restauranter

Kategori:
Spiserestaurant
Kjøkken:
Internasjonalt
Oppdatert dato:
15.06.2008
Karakter og besøk
Besøk: 3890.
Karakter er 3,6 poeng
Satt av 8 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6





Adresse:
POB 594 Høyden
Sted:
Moss
Mailadresse:
marche-norge@marche-restaurants.com
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.