Odd Ivar Solvold er Norges mest prisbelønte kokk. Hans kjøkkensjef på Midtåsen, Geir Skeie, vant norgesmesterskapet i kokkekunst i 2007, og skal representere Norge i Bocuse d´Or. Med andre ord: Smaksopplevelsene på Midtåsen er i verdensklasse!
De to stjernekokkene skreddersyr menyer til hvert enkelt selskap, alltid med utgangspunkt i de beste råvarene som er tilgjengelig i forhold til sesong. Kjøkkenet er klassisk og fransk-inspirert, samtidig som Solvold og Skeie skaper helt nye møter mellom ulike smaker.
Nydelige viner løfter opplevelsen. Vinene kommer fra Solvolds vinkjeller, som fire år på rad har fått utmerkelse fra Winespectator Award. Solvold har mer enn 650 ulike viner i kjelleren sin.
Det er en stor opplevelse i seg selv å spise middag eller lunch under lysekronene på Midtåsen. Med to av Norges aller beste kokker på kjøkkenet blir måltidet mer enn en stor opplevelse – det blir et minne for livet.
Informasjon om Midtåsen Solvold AS
Kategori:
Selskapslokale
Kjøkken:
Internasjonalt
Oppdatert dato:
04.03.2008
Karakter og besøk
Besøk: 5425.
Karakter er 3,7 poeng
Satt av 6 brukere.