Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Nam Fah thai restaurant

Velkommen til NAM FAH THAI - take away - restaurant - catering - delicatesse - for en helhetlig og autentisk presentasjon av thailandsk matkultur.

De beste, ferske råvarer i hendene på våre dyktige thailandske kokker, altid ferskt tilberedt - resulterer i smakfulde oplevelser uanset om du velger å spise hos oss eller hjemme. Skal du selv lage maten har vi egen import av de spesial ingrediensene du trenger. I butikken på Grünerløkka finner du Norges største utvalg av thailandske kolonialvarer og spesialiteter.

Kvadraturen restaurant og take away
Besøk vår restaurant i Kvadraturen til lunsj eller middag i innbydende, smakfulle omgivelser i en av Oslos eldste bygninger, med originale detaljer fra 1600-tallet – Plasert i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og Akershus festning, byr Kvadraturen på mange kulturelle opplevelser - NAM FAH restaurant er en som bør fremheves. Temaet er bl.a. "thailandsk gatemat" - f.ex. nuddelsupper og enkle risretter – stekt kylling og papayasalat, og selvfølgelig mange andre av de thailandske kjente klassikere - se videre i menyen. Vi tilbyr også selskapslokaler til større sammenkomster!Informasjon om Nam Fah thai restaurant

Kategori:
Spiserestaurant
Kjøkken:
Thailandsk
Oppdatert dato:
09.07.2009
Karakter og besøk
Besøk: 4464.
Karakter er 4,7 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Prinsens gate 18 (Inngang Kongens gt.)
Sted:
Oslo
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.