Kjøkkenet på Per Gynt-gården har allerede gjort seg bemerket i det ganske land. Vi som jobber her vet at hjertet i ethvert stort hus er kjøkkenet, og våre gjester vet det også. Vi baserer våre menyer og retter på lokale mattradisjoner som vi videreutvikler i pakt med kulturarvens prinsipper. Råvarene vi har er enten fra egen produksjon eller fra lokale leverandører som Gudbrandsdalsmat eller naboen på Brandvold. Fisk får vi fra fjellvannene, vilt fra egen jakt og fra hjorteoppdretten og urtene fra urtehagen eller fra Aukrust gård i Lom.
Jeg ønsker at du og dine gjester skal få oppleve spennende nye retter og selvfølgelig gamle klassikere som du hadde glemt eksisterte. Dagens kjøkkensjef er ansvarlig for utviklingen av rettene sammen med stedets første kjøkkensjef Tor Jørgen Kramprud. I Aftenposten, VG og i Dagens Næringsliv får vi gode omtaler, og det er vi stolte av, det er sikkert og visst.
Informasjon om Per Gynt gården
Kategori:
Gårdsmat
Kjøkken:
Norsk
Oppdatert dato:
04.03.2009
Karakter og besøk
Besøk: 3945.
Karakter er 4,5 poeng
Satt av 2 brukere.