Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Ramsvig handelssted

Ramsvig Handelsstad forsøker på sin måte å fremme matkulturen i Matfylket Rogaland. Vi gjør hva vi kan for å levere mat av topp kvalitet basert på utsøkte råvarer fra Ryfylke.

Kveite fra Hjelmeland med sesongens garnityr, økologisk lam og kje fra Suldal, skinke fra Vikedal, grønnsaker, frukt og bær fra Sjernarøyene viser at vi med lokale råvarer kan levere smaksopplevelser for de mest kresne ganer. Fra kjøkkenet vårt kan du få morgenens nybakte brød av flere sorter, en lun leverpostei, ulike sorter pålegg og syltetøy, eller nypresset sitronjuice og lefser eller lapper til ettermiddagskaffen. Alt tilberedt på vår måte . . .

Økologiske råvarer
Vi bruker økologiske råvarer når disse er av topp kvalitet og gir de gode smaksopplevelsene. Alt melet i vårt utsøkte bakverk er økologisk, kaffen likeså.
Noe av vinen vi kan tilby er også økologisk.

Vin
Utsøkt mat krever utsøkt vin. Den utfordringen tar vi. Derfor er vinen plukket til de ulike rettene med omhu. Vi etterkommer våre gjesters ønsker så langt det er mulig for oss. I Kjellaren har vi en liten vinsamling med noen rariteter fra det klassiske vinlandet Ungarn.Informasjon om Ramsvig handelssted

Kategori:
Hotellrestaurant
Kjøkken:
Norsk
Oppdatert dato:
04.03.2009
Karakter og besøk
Besøk: 4701.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Norheim
Sted:
Sjernarøy
Mailadresse:
post@ramsvig.no
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.