Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Restaurant Sjøloftet Brevik

Den første Sjøloftet restauranten åpnet i 1983 ved havnebassenget i Brevik, der kjeden har sitt hovedkontor. Målet var å skape en familierestaurant i et maritimt og uformelt miljø som serverte hjemmelaget pizza samt smakfulle à la carte retter.

Så tidlig som i 1984 begynte Sjøloftet som en av de første aktørene i landet med utkjøring av pizza og à la carte. Take-Away står i dag for en betydelig del av omsetningen til alle avdelingene.

Det er først og fremst vår velsmakende pizza som har gjort Sjøloftet viden kjent. Alle våre
pizzavarianter er basert på dagferske bunner fra eget bakeri som bringes ut til de forskjellige avdelingene. Dette sikrer deg som kunde et ferskt kvalitetsprodukt. Vi tilbyr også en inter-nasjonal og rikholdig à la carte meny som gjør at man på Sjøloftet finner noe for enhver smak.

Som navnet tilsier er Sjøloftets restauranthus rigget opp til en maritim atmosfære hvor alle skal føle seg velkommen. Enten du ønsker å hygge deg over et bedre måltid med familie, venner eller arbeidskollegaer, gir alle våre hyggelige serveringssteder en fin ramme rundt ditt selskap.
Sjøloftet består i dag av tre restauranthus i Arendal, Brevik og Skien. Virksomheten omfatter restauranter, selskapslokaler, take-away og utkjøring av mat, puber, nattklubb, marina samt overnatting.Informasjon om Restaurant Sjøloftet Brevik

Kategori:
Spiserestaurant
Kjøkken:
Internasjonalt
Oppdatert dato:
28.08.2009
Karakter og besøk
Besøk: 7427.
Karakter er 5,1 poeng
Satt av 16 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Storgata 6
Sted:
Brevik
Mailadresse:
brevik@sjoloftet.no
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.