Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Rosfjord Strandhotell

Hotell i Lyngdal med rom og leiligheter. Sentralt beliggende mellom Kristiansand og Stavanger. Fint som kurs og konferanse hotell og til alle slags arrangementer. Barne og familievennlig, særlig om sommeren med mange aktiviteter. Har restaurant, bar og dansebar med alle rettigheter.
Rosfjord Strandhotell er kjent for sin gjestfrihet og sin beliggenhet ved strand og sjø. Du kan komme hit som feriegjest, som kursdeltager eller på idrettssamling og stole på at hotellet vil sørge for kvalitet på alle hold. Vi har komfortable fasiliteter, fantastisk mat, spennende aktivitetstilbud og god personlig service. Her vil du føle deg hjemme.

Rosfjord Strandhotell er viden kjent for sin høye kvalitet på mat og drikke. Vå kjøkkensjef Bent Arve Moi og hans kokker har ambisjoner om å gi deg og dine den virkelig gode matopplevelsen. Våre yngste gjester kan velge mellom velkjente favoritter og "sunne alternativer". Vi har et stort utvalg av vin, og vi har høy kompetanse på sammensetning av mat og vin.Informasjon om Rosfjord Strandhotell

Kategori:
Hotellrestaurant
Kjøkken:
Norsk
Oppdatert dato:
17.11.2006
Karakter og besøk
Besøk: 5162.
Karakter er 5,2 poeng
Satt av 11 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Rosfjord
Sted:
Lyngdal
Telefonnummer:
38340100
Mailadresse:
post@rosfjord.no
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.