Restauranten The Edge åpnet sine dører for gjester sommeren 2009 og ligger – slik som navnet indikerer – på kanten ved gjestebrygga på Tjuvholmen i Oslo. På menyen står lekre retter med Kalv Unik – den første biffrestauranten som har kalven fra limousinrasen som en spesialitet. Den relativt ferske restauranten har blitt varmt mottatt av gjester og media og har hatt besøk av flere aviser. Dagbladet sa i sin 5-stjerners omtale at “Kjøttelskere bør gå forbi konkurrentene, og gi The Edge på Tjuvholmen en sjanse. Fra bordene ute og inne på The Edge kan en, i tillegg velsmakende mat, nyte synet av gjeste-havna på Tjuvholmen, Indre Oslofjord og av Akershus Festning.
Informasjon om The Edge
Kategori:
Biffrestaurant
Kjøkken:
Internasjonalt
Oppdatert dato:
09.04.2010
Karakter og besøk
Besøk: 3524.
Karakter er 4,8 poeng
Satt av 6 brukere.