Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


Tinos Hotell og restaurant

Midt i Namsos sentrum finner du hotellet mange beskriver som intimt, koselig og trivelig med sin beliggenhet, sitt italiensk-inspirerte miljø og kjøkken.
Tinos hotell; et familiehotell som drives av andre generasjon Fortunato.Vår velrenommerte restaurant byr på kulinariske opplevelser for de som ønsker det eller tradisjonsrik husmannskost for den del. Smak og behag får bestemme!

Med Namsos Storsenter som nærmeste nabo over gata kan du oppleve handelsbyen Namsos på nært hold, samtidig som du har kort gangavstand til et unikt bymiljø i fjordkanten og byens severdigheter. At Namsos har et rolig sentrum vil du sette stor pris på som overnattingsgjest.
Tinos er stedet for små og mellomstore arrangementer. Fra lokale konsertkvelder til spesielle restaurantarrangementer med velsmakende retter.

Vi bruker lite penger på ren markedsføring, derimot bruker vi kun de beste råvarer på kjøkkenet – det er vår beste markedsføring Utsagnet kommer fra kjøkkensjefen og grunnleggeren av Tinos. I det ligger det at vi tilbyr en matopplevelse med utsøkte råvarer i alle retter.
«Value for money» er ledemottoet for hele bedriften, men at kjøkkenet leverer matopplevelser er utrolig viktig for familiebedriften som i tillegg til servering i egen restaurant også leverer Take away i stor utstrekning til hverdags og fest.
Menyen byttes tre til fire ganger årlig og har hovedvekt på italiensk inspirert mat, men også tradisjonelle a la carte retter og husmannskost for den del.Informasjon om Tinos Hotell og restaurant

Kategori:
Hotellrestaurant
Kjøkken:
Italiensk
Oppdatert dato:
04.07.2012
Karakter og besøk
Besøk: 8787.
Karakter er 5 poeng
Satt av 45 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Verftsgaten 5
Postnr:
, 7800
Sted:
Namsos
Telefonnummer:
74218000
Mailadresse:
booking@tinoshotell.no
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.