På Trancher legger vi vår stolthet i å presentere Entrecôte - og legger all vår fokus på nettopp dette utmerkede stykke kjøtt. For beste resultat har vi valgt å bruke tiden til vår fordel. Hos oss blir alt kjøtt langtidsstekt - og ligger serveringsklart i ovnen. Det sikrer høy kvalitet og rask servering.
SLOW FOOD SERVED FAST
Vi har også noen forretter og desserter samt ost - men kjerneproduktet er og forblir Entrecôte! Vi har til enhver tid rundt 110 røde viner og 35 hvite viner på vinkartet.
DE SYV GRUNNER:
Kun det absolutt beste kjøttet fra de beste leverandører
Kjøttet modnes og mørnes til perfeksjon
Kjøttet renses nøyaktig og kun de
beste delene anvendes
Kjøttet grilles på høy temperatur for
den gode grillsmaken
Kjøttet helstekes på lav varme for
maksimal saftighet
Kjøttet hviler etter steking for
fløyelsmyk mørhet
Kjøttet trancheres umiddelbart før
servering for den beste opplevelsen
Informasjon om Trancher
Kategori:
Biffrestaurant
Kjøkken:
Internasjonalt
Oppdatert dato:
11.09.2008
Karakter og besøk
Besøk: 3963.
Karakter er 4,8 poeng
Satt av 9 brukere.