Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk


XL Diner

DET ER EN GLEDE Å ØNSKE DEG VELKOMMEN TIL XL DINER
XL DINER ligger i hjertet av Ålesund, med en ubeskrivelig utsikt mot Ålesundet, Molja og havet utenfor.
Helt siden oppstart i 1999 har vi målbevist utviklet vår forretningside for våre gjersters nytelse. Noe som også er lagt merke til av en rekke store matanmeldere. I dag driver XL DINER restaurant og catering. ?

RESTAURANTEN
?Vi har sett det tjenelig å holde et stramt fokus på vår a la carte restaurant, noe vi spesielt ser igjen i den meget positive statusen som har etablert seg hos både tilreisende og lokale gjester. Både lokal og nasjonal presse har gitt sine svært gode vurderinger av XL-DINER. Vårt gode rykte, spesielt som en av de mest omtalte klippfiskrestaurantene i Europa, går framfor oss og får dyktigere fagfolk til å ville arbeide i vårt kjøkken. Våre kokker er i all hovedsak konkurransekokker fra hele Europa. Noe vi selvfølgelig kan si med en viss stolthet. God mat kommer av inspirasjon. Mye av denne inspirasjonen du som gjest nå vil se og smake, er tilegnet oss som gjestekokker rundt om hos mange kjente europeiske restauranter. God mat er også bygd på hardt arbeid og erfaring. I et av byens mest tradisjonsrike serveringslokaler, med kafedrift helt tilbake til tidlig på 60-tallet, har vi bygd stein for stein.

Vårt håp er at du som vår gjest vil få en minnerik stund, enten i vår restaurant, ved en av våre arrangementer for private og større tilstelninger, eller om du benytter vår populære cateringløsning. ?Informasjon om XL Diner

Kategori:
Spiserestaurant
Kjøkken:
Norsk
Oppdatert dato:
14.07.2012
Karakter og besøk
Besøk: 9848.
Karakter er 5,1 poeng
Satt av 36 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6

Adresse:
Skareg. 1
Postnr:
, 6002
Sted:
Ålesund
Telefonnummer:
70124253
Mailadresse:
xldiner@xldiner.no
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.