Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Norsk julemat og julebakst

Norsk julemat og julebakst Juletradisjonene står veldig sterkt i Norge, og julefeiringen skal helst være slik den pleier når vi samler oss til denne vår største familiehøytid. Vi gleder oss sammen over julens budskap og minnes de gode følelsene fra barndommens julefeiring.
Noe av det aller viktigste ved denne høytiden er julematen, og i denne boken har Wenche Andersen samlet det meste og beste av de norske oppskriftene på tradisjonsrik, norsk julemat.
Julebakst, med bl.a. pepperkaker og alle de andre småkakene, samt julebrød. Julekoldtbord, med bl.a. silderetter, gravet og røkt laks, kabareter, laksemousse, julesalater. Kjøttpålegg som lammerull, sylteflesk og posteier.
Julemiddager, som ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, kalkun, juleskinke, røkt lammelår, lutefisk, kokt juletorsk.
Og tilbehør av mange slag, som waldorfsalat og potetsalat.
Julegrøt med rømme eller risengryn.
Juledesserter som fruktsalat, riskrem, multekrem og karamellpudding.
Utgitt: 2012
ISBN: 9788202386382
Gruppe: Jul
Klikk her for å kjøpe boken!








Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.