Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Røyking av kjøtt og fisk

Røyking av kjøtt og fisk Boken tar opp alt - fra kjemi og teknikk, bakteriologi, forberedelse av kjøtt og fisk - til selve røykeprosessen og forskjellige røykemetoder. For den som vil bygge sin egen røykovn, er det et par kapitler med tekst og illustrasjoner som beskriver hvordan man selv på en enkel måte kan bygge forskjellige typer røykovner. Boken inneholder også oppskrifter der røkte matvarer er hovedingrediens. Med oppskriftsregister.
Utgitt: 2000
ISBN: 9788252924913
Gruppe: Konservering
Klikk her for å kjøpe boken!








Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.